E-Mail
Web
Facebook
YouTube
Translate
-
Middelalderforeningen Korsfarerne
-

FACEBOOK
-

YOUTUBE
Foreningens YouTube kanal

FORENINGEN
Foreningens formål
Hjemmesideopdateringer

FOTOALBUM

MEDLEMMER
Organisation
Medlemmer
Bliv medlem
Støttemedlemmer

KALENDER
Arrangementer
Håndværksdage
Klub - og bestyrelsesmøder
Generalforsamling

LINKS
Middelalderlandsbyen i Brøndby
Samarbejdspartnere

KONTAKT
Kontaktinformation
Tilhørsforhold
Facebook


MIDDELALDER CAMPING 2022

Kender du det, når en man skal af sted på middelalderarrangement, man har pakket sit gear og glæder sig. Men inden man har sat lejr op og fået indsnuset middelalder stemningen for fulde drag, så slutter et publikum travlt arrangement, ofte hurtigere end det begyndte.

Middelalderforeningen Korsfarerne vil gerne invitere middelalder aktører, til 4 dage på middelalder camping, hvor man sammen med ligesindede dyrke sin middelalder hobby på helt egne præmisser.


Information

Campingpladsen
Som på en campingplads skal deltagere selv sørge for alt det praktiske som mad, drikke, telte, udstyr, mv. Vi sørger for middelalder omgivelser, samt en plæne hvor deltagere kan slå middelaldertelt op.

Faciliteter
Middelalderlandsbyens huse stilles til rådighed til aktiviteter i hverdagene. Der er adgang til toilet og bad i Landsbyens formidlingshus. Ud over vandhane og diverse middelalder bålpladser, så er der ikke adgang til køkken- & kølefaciliteter. Indkøbsmuligheder og togstation 15-25 minutters gang fra Middelalderlandsbyen.

Middelalder tema
Deltager skal følge temaet om middelalder og klæde sig tidssvarende. Alt hvad der hører sig til år 2022, mobiltelefoner, rygning, biler, computere, mv. er henvist til området nær
Middelalderlandsbyens formidlingshus. Fotografering dog undtaget.

Deltagelse
Man bestemmer selv hvor mange dage man ønsker at deltage. Hvis man ønsker teltplads eller plads i shelter, så skal man dog tilmelde hvilke dage. Alle er også velkommen til at kigge forbi de enkelte dage uden tilmelding.

Adresse
Middelalderlandsbyen, Nybovej 11, 2605 Brøndby.
Campingpladsen åbner torsdag d. 14 juli kl. 10:00.
Campingpladsen lukker søndag d. 17 juli kl. 17:00.


Tilmelding

Er du, din familie eller din middelalder gruppe interesseret i at booke en plads på Middelalder Camping, så kontakt da Middelalderforeningen Korsfarerne på:

middelalderforeningen@korsfarerne.dk


+ KORSFARERNE +