+ Foreningen +

Foreningens Formål:

Foreningen Korsfarerne er en ureligiøs og upolitisk middelalder oplysnings forening. Vi formidler historisk om middelalderen, med specielt henblik på de romerskkatolske kloster- militær- og tiggerordner, men også i middelalderens mere generelle skikke og vaner.

Formilding:
Det er foreningens ønske at formidle vigtigheden af de kirkelige institutioner i middelalderen. Det er vores håb at give middelalderarrangementer, en mulighed for at tilegne sig et middelalderkirkeligt islæt, på deres begivenheder.

Arrangementer:
Foreningen deltager med opvisninger, fremvisninger og aktiviteter, i og omkring private og offentlige arrangementer, med historisk perspektiv. For at fremme det sociale aspekt og foreningsarbejdet, afholder foreningen interne arrangementer, som eksempelvis klubmøder, håndværksdage og fællesudflugter.

Tilhørssted:
Foreningen Korsfarerne holder officielt til i København, men har medlemmer over hele landet. Foreningen rejser ligeså rundt i hele landet, til opvisninger på forskellige markeder og andre arrangementer.

+ Middelalder Foreningen Korsfarerne +