+ Middelalder Camping +
 

MIDDELALDER CAMPING
I MIDDELALDERLANDSBYEN

9-15 JULI, 2018

AKTØRER I FOKUS!

AKTØRER I FOKUS
Kender du det, når en man skal af sted på middelalderarrangement, man har pakket sit gear og glæder sig. Men inden man har sat lejr op og fået indsnuset middelalderstemningen for fulde drag, så slutter et publikumstravlt arrangement, ofte hurtigere end det begyndte.

MIDDELALDER CAMPING
Middelalderforeningen Korsfarerne vil gerne invitere middelalderaktører, til en uge på middelalder camping, hvor man sammen med ligesindede dyrke sin middelalderhobby på helt egne præmisser. Som på en campingplads skal deltagere selv sørge for alt det praktiske som mad, drikke, telte, udstyr, mv. Vi sørger for middelalder omgivelser, samt en plæne hvor deltagere kan slå middelaldertelt op.

FACILITERER
Middelalderlandsbyens huse stilles til rådighed til aktiviteter i hverdagene. Der er adgang til toilet og bad i Landsbyens formidlingshuse. Ud over vandhane og diverse middelalderbålpladser, så er der adgang til et mindre køkken. Indkøbsmuligheder og togstation 15 minutters gang fra Middelalderlandsbyen.

TELTE
Kun middelaldertelte må stå i Middelalderlandsbyen, andre telte kan opstilles på plænen bag Middelalderlandsbyen.

MIDDELALDER TEMA
Deltager skal følge temaet om middelalder og klæde sig tidssvarende. Alt hvad der hører sig til i nutiden som mobiltelefoner, biler, computere, mv. er henvist til området nær Middelalderlandsbyens formidlingshuse. Fotografering dog undtaget.

AKTØRFEST
Lørdag d. 14 juli, om aftenen, byder Middelalderforeningen Korsfarerne på aktørfest, for alle som har deltaget i Middelalder Camping, samt de som skal deltage til Åben Weekend arrangement. Der bliver lavet fælles mad og hygget det meste af dagen, og selvom der bliver givet aftensmad og nok også en omgang eller to, så skal deltagere selv havde drikkevare med.

ADRESSE PÅ CAMPINGPLADSEN
Middelalderlandsbyen, Nybovej 11, 2605 Brøndby.
Campingpladsen åbner Mandag d. 9 juli kl. 09:00 & lukker søndag d. 15 juli kl. 18:00.

TILMELDING
Deltag hele ugen, eller enkelte dage. Deltag som enkeltstående aktør, sammen med din familie eller middelaldergruppe. Tilmeldinger kan gøres på mail: middelalderforeningen@korsfarerne.dkMiddelalderlandsbyen i Brøndby
Middelalderforeningen Korsfarerne
Samt mange flere enkeltstående middelalder aktører.

Der forbeholdes ret til ændringer i programmet.+ Middelalder Foreningen Korsfarerne +