+ Medlemmer +
 


Medlemmer.

Foreningen tilbyder medlemmerne at involvere sig aktivt arbejde, lige fra at lave sit eget tøj, til at lave kampshow samt træning, over at rejse rundt mellem middelaldermarkedspladser og landsby samfund. Vi lever og ånder for middelalderen, vi nyder hinandens selskab og fælles interesser, i de rette omgivelser.

Foreningens vedtægter:
Det er magtpålæggende ifølge foreningens vedtægter, at foreningen skal være en åben og gennemsigtig organisation Derfor er foreningens vedtægter og bestyrelsens sammensætning altid offentliggjort på foreningens hjemmeside.

Bliv medlem.
Middelalder Foreningen Korsfarerne er en åben forening, for folk som af forskellige grunde interessere sig for middelalder, og som har lyst til at deltage frivilligt og aktivt i foreningens arbejde. Ønsker du at blive medlem af Middelalder Foreningen Korsfarerne, så kontakt foreningens formand eller næstformanden for en snak.

Støttemedlem.
Foreningen optager forskellige former for støttemedlemskaber. Nogle kan være firmaer og organisationer som ønsker at støtte foreningen, andre kan være folk som af forskellige oversager ikke har mulighed for at deltage i foreningens arbejde i hverdagen eller måske til arrangementer. Støttemedlemskaber bliver som regel vurderet individuelt af foreningens bestyrelse.

Samarbejdspartnere.
Vores forening har samarbejder med alt fra middelalderbyer, museer og til venskabsforeninger. Vi hjælper samarbejder og deler hinandens interesser, dermed får alle parter gav af hinanden.


Log ind

+ Brugernavn +

+ Kode +

+++

Offentlige Notater


+ 20/02-2009 +
Foreningens Brochure
(PDF format)

+ 21/12-2010 +
Arrangør information
(PDF format)

+ 05/02-2017 +
Foreningens Vedtægter

+ 05/02-2017 +
Bestyrelsens Sammensætning

+

+++
++ Middelalder Foreningen Korsfarerne +