E-Mail
Web
Facebook
YouTube
Translate
-
Middelalderforeningen Korsfarerne
-

FACEBOOK
-

YOUTUBE
Foreningens YouTube kanal

FORENINGEN
Foreningens formål
Hjemmesideopdateringer

FOTOALBUM

MEDLEMMER
Organisation
Medlemmer
Bliv medlem
Støttemedlemmer

KALENDER
Arrangementer
Håndværksdage
Klub - og bestyrelsesmøder
Generalforsamling

LINKS
Middelalderlandsbyen i Brøndby
Samarbejdspartnere

KONTAKT
Kontaktinformation
Tilhørsforhold
Facebook


FOTOALBUM 2010
-
-
-

Julehygge, december 2010.

Korsfarerne samlede sig på Amager, til lidt julehygge. Snakken falde på vores præstationer fra sidste år, vores visioner for næste år, samt alt muligt og umuligt.

Den sædvanlige middelalderhygge sprede sig hurtigt, sammen med et overdådige julemåltid. Et fantastisk gensyn i en tid hvor miljøet er lidt i vinterhi.

FOTO ALBUM

Ringsted Middelalderfestival, august 2010.

Det kongelige bryllup mellem Kong Knud d.6 og hans liden Gertrud var i år rammen om Ringsted Middelalderfestival.

Korsfarerne indfandt sig på den flot udpeget plads, mellem gravende ved siden af Skt. Bendt Kirke. Arrangementet var storslået, vores lejr summede af liv nær den store gryde med plantefarvning, korsriddernes våben udstilling, vores felt kirke og salgs bod.

FOTO ALBUM

Nysted Middelalderfestival, august 2010.

Korsfarerne drog til den sydligste købstad i landet, for at deltage i Nysted Middelalderfestival. I de skønne omgivelser og med Ålholm Slot i baggrunden, bød festivalen på et utroligt godt og velkørende arrangement.

Korsfarerne deltog i fakkeloptog, kirkegang, våbenudstilling, salgs bod, feltkirke og med stor interesse fra publikum, blev der også farvet stof i den store sorte gryde.

FOTO ALBUM

Korsfarerdag i Middelalderlandsbyen, juli 2010.

Med en hedebølge der let kunne få tankerne hen på det hellige land, åbnede Middelalderlandsbyen i samarbejde med Korsfarerne igen i år dørene, til to fantastiske dage, med fokus på aktør netværk om lørdagen, samt middelalderens korstog og romerskkatolske militærordner om søndagen.

Vi deltog op imod 35 aktører fra landsbyen og de mange forskellige københavnske middelalder foreninger og grupper.

FOTO ALBUM

Korsfarerdag i Middelalderlandsbyen, juli 2010.

I samarbejde med vores venskabsgruppe Moria, var Korsfarerne draget til ruinen af Skt. Wilhelms gamle kloster Æbelholt, nær Hillerød.

Trods det noget ustadige vejr, så var det et par fantastisk hyggelige dage, hvor vi spiste mad på middelaldervis, deltog i optog, gudstjeneste, samt havde åben i både salgs bod, våbenudstilling og feltkirke.

FOTO ALBUM

Københavns Middelaldermarked, maj 2010.

Med gæster fra nær og fjern, bl.a. fra vores venskabsgruppe Moria, var korsfarerne i pinsen, endnu engang draget til Københavns Middelaldermarked.

Som traditionen byder det, stod vi i indgangen, for at kikkede billetter, armbånd og stempler på de mange besøgende. Foreningen fik vi stablet en rigtig god og arbejdsom lejr sammen, som konstant summede at liv. I lejren blev lavet mad, håndværk og fremvist riddernes våben og rustninger.

Korsfarerne kunne også for første gang fremvise den nye feltkirke, hvorfra der udgik både et opsat middelalder bryllup, samt en middelalderlig dåb.

FOTO ALBUM

Forårsmarked i Middelalderlandsbyen, maj 2010.

Korsfarerne kikkede forbi Middelalderlandsbyen i Brøndby til Forårsmarked.

Udover det glade landsbyliv så benyttede landsbyen lejligheden til at indvie deres nye klosterhave, samt de imponerende nye lysekroner til landsbyens kirke.

FOTO ALBUM

Håndværksdage, vinter & forår 2010.

I starten af året, imens vi venter på næste sæson, har vi afholdt et par håndværksdage og aftner.

Vi har arbejdet hovedsagelig på at bygge skjolde til foreningens medlemmer, men vi har også fået lavet en del rosenkranse til videresalg, samt nået en del andre småting.

Udover håndværket, så fik vi oven i købet hygget en masse, samt spist hjemmebag.

FOTO ALBUM

Flere fotoalbums.
-
-
-

+ KORSFARERNE +