E-Mail
Web
Facebook
YouTube
Translate
-
Middelalderforeningen Korsfarerne
-

FACEBOOK
-

YOUTUBE
Foreningens YouTube kanal

FORENINGEN
Foreningens formål
Hjemmesideopdateringer

FOTOALBUM

MEDLEMMER
Organisation
Medlemmer
Bliv medlem
Støttemedlemmer

KALENDER
Arrangementer
Håndværksdage
Klub - og bestyrelsesmøder
Generalforsamling

LINKS
Middelalderlandsbyen i Brøndby
Samarbejdspartnere

KONTAKT
Kontaktinformation
Tilhørsforhold
Facebook


FOTOALBUM 2015
-
-
-

Julehygge i Gentofte, december 2015.

Middelalderforeningen afholdte igen i år sin traditionelle julefrokost.

I lokaliteter venligst udlånt og op pyntet på forhånd, spiste vi alskens middelaldermad dygtigt fremstillet af medlemmerne.

Den søde julestemning var helt i top, bl.a. ved årlige julepakkeleg hvor de heldige vindere af konkurrencen blev overøst med avispapir og legetøj af forskellige arter.

FOTO ALBUM

Julemarked i Middelalderlandsbyen, december 2015.

Til Middelalderlandsbyens julemarked var der mulighed for bl.a. at støbe lys og tin, skyde med bue og pil, handle med salgsboder, samt klappe et får eller holde en ugle.

Korsfarerne deltog i middelalderstemningen med dragter, håndværk, mjødsalg, rebslagning og våbenfremvisning.

FOTO ALBUM

Kulturnat Ballerup Kirke, oktober 2015.

Igen i år deltog Korsfarerne til Kulturnat i Ballerup kirke hvor der blev lavet skattejagt for over 100 børn, samt budt på mad, kaffe og middelaldermusik.

Ud over korsfarer stod for udlån af en del effekter og at sprede middelalder atmosfære til arrangementet, så deltog foreningen med fremvisning af håndarbejde og våben, kædedans, et lille kampshow, samt procession i kirken til den traditionelle middelalderlige messe.

FOTO ALBUM

Høstmarked i Middelalderlandsbyen, september 2015.

Vejret viste sig fra alle nuancer, da Korsfarerne deltog til årets høstmarked og fortællerfestival i Middelalderlandsbyen.

Medlemmerne stod for mjødbod, håndarbejde, gøgl og helstegt lam, til et hyggeligt arrangement i ustadigt vejr.

FOTO ALBUM

Geocaching i Herstedhøje, august 2015.

Med den flotte eftersommer, i området omkring Herstedhøje i Albertslund, deltog Middelalderforeningen Korsfarerne ved et event for 'Geocaching' med middelaldertema.

Medlemmerne deltog med udstillinger om våben og kirke, samt med opsæt om rebslagning og bueskydning. Alt imens forskellige publikummer var sendt på skattejagt, ved hjælp af koordinater på deres GPS udstyr.

FOTO ALBUM

Åbne Weekender i Middelalderlandsbyen, juni til august 2015.

Igennem sommeren har Middelalderforeningen Korsfarerne afholdt fem 'Åben Weekend' arrangementer i Middelalderlandsbyen med temaerne 'Kampdage', ' Uldgarn & Plantefarvning', 'Korsfarerdage', Kongevisit' & 'Håndarbejdsdage'.

Korsfarer har deltaget med kamp, håndværk, hygge og fortællinger i weekenderne, som løb fra juni til august.

FOTO ALBUM

Nysted Middelalderfestival, august 2015.

Traditionelt var Middelalderforeningen Korsfarerne draget til Danmarks sydligste købstad, for at deltage i Nysted Middelalderfestival.

I sine smukke omgivelser bag den store jordvold, summede daglige opgaver mellem vores udstillinger om middelalderens våben, kirke og feltlazaret.

Udover opsæt om kirkedomstol, i ridderturneringen, samt deltagelse i bueskydningskonkurrencen, deltog Korsfarerne også i år med tinstøbning, samt med et ild bombardement med stavslynger.

FOTO ALBUM

Kalundborg Korsridderfestival, juli 2015.

Endnu engang afholdte Kalundborg Museum korsridderfestival, denne gang med lidt vejrstrabadser.

Korsfarerne deltog, på ruinen af Esbern Snares Vestborg, med våbenudstilling, stavslynge skydning, samt den normale middelalder atmosfære.

FOTO ALBUM

Middelalder Camping i Middelalderlandsbyen, juli 2015.

Middelalderforeningen Korsfarerne inviterede i juli middelalderaktører til en uge på camping, hvor man sammen med ligesindede dyrkede sin middelalderhobby på helt egne præmisser.

De forskellige middelaldercampister fik, på trods af det meget omskiftelige vejr, campingpladsen til at emme af håndværk, håndarbejde, madlavning, samt massere af stemning og hygge.

FOTO ALBUM

Sankthansaften i Middelalderlandsbyen, juni 2015.

Korsfarerne var i Middelalderlandbyen, for i samarbejde med foreningen Middelalderlandsbyens Venner, at fejre Sankthansaften.

Aftenen gik, rundt om det solbeskinnet gadekær, med god mad, stemningsfuld musik, og en fantastisk stemning.

FOTO ALBUM

Esrum Middelalderdage, juni 2015.

Korsfarer var med ved Esrum Middelalderdage, hvor lejren summede af alskens håndarbejde, musik og leg.

Ud over de faste udstillinger om våben, kirke og hospital, stod korsfarerne for opsæt om rebslagning, samt et opsæt hvor en vred tiggermunkepøbel prøvede at opildne publikum, til at deltage til de forskellige rebslagninger.

FOTO ALBUM

Københavns Middelaldermarked, maj 2015.

Københavns Middelaldermarked er altid en af de største begivenheder på året. Korsfarerne stod igen i år i indgangen og modtog de mange gæster.

Korsfarer var i år også stort repræsenteret i vores 'kirkelige procession', 'det historiske slag', samt ved præmieoverrækkelsen ved den årlige 'Battle of Nations' konkurrence.

Alt dette imens den åbne lejr altid summet af håndarbejdes nørklerier, formidlende udstillinger og konstant madlavning over bålstederne.

FOTO ALBUM

Forårsmarked i Middelalderlandsbyen, maj 2015.

Middelalderforeningen Korsfarerne fik for sjette år i træk skudt sæsonen i gang, på en stålende solskins dag, da Middelalderlandsbyen bød indenfor til deres traditionelle Forårsmarked.

Korsfarerne fremviste både våbenudstilling, rebslagning, samtidig med der var åben i mjødsalget.

FOTO ALBUM

Fastelavn i Middelalderlandsbyen, februar 2015.

Med tøndeslagning, fastelavnsboller og varm kakao, afholdte Middelalderlandsbyen fastelavn.

Korsfarerne deltog med børn og barnlige sjæle, til en hyggelig eftermiddag med middelalderhygge blandt fantasifulde udklædninger.

FOTO ALBUM

Håndværksdage, vinter & forår 2014-15.

Medlemmerne mødtes til forskellige håndværksarrangementer, temadage og mødeaktiviteter. Dette igennem efterår, vinter og foråret.

Vi har på dagene i Middelalderandsbyen bl.a. ryddet op, bygget nyt, fået forbehandlet borde, bænke og telte, samt meget, meget mere. Udover så har medlemmerne nørklet med egne ting og sager.

Alt selvfølgelig med den servanlige middelalderhygge som Middelalderlandsbyen er så kendt for, men i år også både ved arrangementer for medlemmer i Jylland og på Lolland.

FOTO ALBUM

Flere fotoalbums.
-
-
-

+ KORSFARERNE +