E-Mail
Web
Facebook
YouTube
Translate
-
Middelalderforeningen Korsfarerne
-

FACEBOOK
-

YOUTUBE
Foreningens YouTube kanal

FORENINGEN
Foreningens formål
Hjemmesideopdateringer

FOTOALBUM

MEDLEMMER
Organisation
Medlemmer
Bliv medlem
Støttemedlemmer

KALENDER
Arrangementer
Håndværksdage
Klub - og bestyrelsesmøder
Generalforsamling

LINKS
Middelalderlandsbyen i Brøndby
Samarbejdspartnere

KONTAKT
Kontaktinformation
Tilhørsforhold
Facebook


FOTOALBUM 2011
-
-
-

Julehygge, december 2011.

Korsfarer mødtes i Middelalderlandsbyen til lidt julehygge. Hurtigt sprede middelalderhygge sig, samtidig med der blev serveret et overordentligt overdådige julemåltid, med alt hvad det tilhøre.

Et hyggeligt gensyn og et godt klap på skulderen til alle, for en fantastisk sæson 2011.

FOTO ALBUM

Julemarked i Middelalderlandsbyen, december 2011.

Korsfarer fik arbejdet med plantefarve, skindlamper, smedning af kirurgsæt, nålebinding, samt middelalderhygget, til en kombineret dag for Håndværkerlauget og Julemarked i Middelalderlandsbyen.

Selvom det var koldt, så glemte man det i det gode selskab, med den varme suppe, samt med dans og sang i kirken.

FOTO ALBUM

Høstmarked i Middelalderlandsbyen, september 2011.

Korsfarerne var flot mødt op til landsbyens høstmarked, dagen blev brugt til at hygge med landsbyens netværk, samt med at sætte liv til arrangementet, ved at benytte de forskellige huse som værksted for medlemmers håndarbejde.

Vi er efter aftale med landsbyen, begyndt at bruge landsbyen, dens arrangementer, lokaler, værksteder osv. som base for foreningen.

FOTO ALBUM

Europæisk Middelalder Festival i Horsens, august 2011.

Kirkeklokker, afladsbreve og munkekor - troen på Gud og frygten for djævlen og dommedag. I år satte Europæisk Middelalder Festival i Horsens fokus på Kirker, Klostre og Kristendom i middelalderen.

Korsfarerne deltog med vores lejrudstillinger, spontan opsæt med skapretter og pestdoktor, samt med programplanlagte optagelsesritualer for Tempelherreordenen.

FOTO ALBUM

Nysted Middelalderfestival, august 2011.

Korsfarerne drog igen i år til Nysted Middelalderfestival. Festivalen var godt besøgt, programmet mangfoldigt og meget velsmurt.

Korsfarernes lejr havde udstillinger med feltkirken, våben, håndværk, vi deltog med gejstligt optog, bue konkurrence, kampshow, det store ridderslag af Jan Gintberg, samtidig med vi også for første gang kunne præsenterer pestdoktoren.

FOTO ALBUM

Korsfarerdag i Middelalderlandsbyen, juli 2011.

Korsfarerne er stolte af arrangement Korsfarerdag 2011, hvor der igen i solbeskinnet dage, var fest, musik, håndværk, våben, kamp, krigsmaskiner og meget, meget mere.

Foreningen takker venner, aktører, landsbyen og selvfølgelig publikum, for vi igen i år kunne afholde vores temadag med utrolig gejst og imødekommenhed fra alle.

FOTO ALBUM

Københavns Middelaldermarked, juni 2011.

Med måske årets største middelalderevent, bød Københavns Middelaldermarked på massere af oplevelser.

Korsfarerne stillede med en syv telt stor lejr og med omkring tredive aktører, da vi var flest. Tiden blev brugt til utrolig mange aktiviteter fra at byde gæsterne velkommen i indgangen, kampshows, madlavning over foreningens nye bål køkken, til de vante udstillinger og den evige summen af håndarbejde, hygge og middelalder snak.

FOTO ALBUM

Taarnby Middelaldermarked, maj 2011.

Årets første arrangement på Tårnby på Amager var en fantastisk start på sæsonen, til et fantastisk velarrangeret og velbesøgt marked.

Vi deltog med en stort opsat lejr, som som var fyldt af håndarbejde og den vante middelalderhygge. Korsfarerne stod for optog med bl.a. tvangsdåb, religiøse påtaler og salmer. Flere medlemmer stillede sig også til rådighed for arrangementets kampopvisninger.

FOTO ALBUM

Håndværksdag, forår 2011.

Korsfarer mødtes på Amager for at arbejde på udstyr som skal være klar til sæson 2011. Der blev lavet nåle binding, lædersko og skjolde.

Udover håndværket, så blev dagen brugt på at afholde et bestyrelsesmøde, samt på at sælge og købe brugt udstyr.

FOTO ALBUM

- Flere fotoalbums.
-
-
-

+ KORSFARERNE +