E-Mail
Web
Facebook
YouTube
Translate
-
Middelalderforeningen Korsfarerne
-

FACEBOOK
-

YOUTUBE
Foreningens YouTube kanal

FORENINGEN
Foreningens formål
Hjemmesideopdateringer

FOTOALBUM

MEDLEMMER
Organisation
Medlemmer
Bliv medlem
Støttemedlemmer

KALENDER
Arrangementer
Håndværksdage
Klub - og bestyrelsesmøder
Generalforsamling

LINKS
Middelalderlandsbyen i Brøndby
Samarbejdspartnere

KONTAKT
Kontaktinformation
Tilhørsforhold
Facebook


FOTOALBUM 2012
-
-
-

Julehygge, december 2012.

I år afholdte Korsfarerne vores traditionelle julefrokost i lokaler vi havde lånt i Gentofte.

Medlemmerne var mødt op til jule- og middelalderhygge, til et arrangement med massere af mad, drikke og en særdeles god stemning.

FOTO ALBUM

Kulturnat i Ballerup Kirke, oktober 2012.

På kulturnatten assisterede Korsfarerne til Ballerup kirkes arrangement, hvor børn med leg og skattejagt, blev optaget i munke ridderordnen.

Udover at udlåne en del remedier til arrangementet, så lavede korsfarerne fægtetræning mellem børn og ridderne, samt formidlet en masse korstogshistorie til de mange nysgerrige publikummer.

FOTO ALBUM

Høstmarked i Middealderlandsbyen, september 2012.

Efter en måned med mange arrangementer, lykkes det Korsfarerne at møde talstærkt op til Høstmarked i Middelalderlandsbyen i Brøndby.

I det fantastiske sensommer vejr, blev leget, hygget og spist god mad.

Korsfarer lavede håndarbejde, håndværk og afholdte foredrag i stavkirken om middelalderens klostervæsen.

FOTO ALBUM

Europæisk Middealderfestival i Horsens, august 2012.

Med lejr opsat ved siden af Klosterkirken, var Korsfarerne igen i år at finde på det stort opsatte Europæisk Middelalderfestival i Horsens.

Korsfarerne deltog i arrangørernes store åbnings parade, ved et tempelridder processions opsæt i gader og stræder, samt et højtideligt tempelridder optagelsesritual i Klosterkirken.

Udover de mange opsæt, så var vores udstillinger med våben, kirke, madlavning og handelsbod vel besøgt og trods det lidt kedelige vejr, så var lejeren hjemsøgt af den vante middelalderstemning.

FOTO ALBUM

Ringsted Middelalderfestival, august 2012.

Med stor fornøjelse og godt sommervejr var Korsfarer draget til Ringsted Middelalderfestival. Denne gang for at deltage i 800 års jubilæum for Dronning Dagmars begravelse i Sct. Bendts Kirke.

Vi deltog med Korsfarernes lejr, hvor vores udstillinger om middelalderkirken, våben og rustning, plantefarvning og tilberedning af festmåltidet var velbesøgt.

Korsfarerne deltog også show om Dronning Dagmars liv, død og begravelse. Her assisterede vi ved dronningens dødsscene og ligtog.

Udover opførte vi opsæt med børneleg i kamparenaen samt tvangsdåb og eksorcisme af lokale hedninger.

FOTO ALBUM

Åbne Søndage i Middelalderlandsbyen, sommer 2012.

Middelalderforeningen Korsfarerne harover forår og sommer 2012 deltaget massivt, i de mange 'Åben Søndags' arrangementer i Middelalderlandsbyen.

Korsfarernes medlemmer brugte dagene på formidling, mødeaktiviteter, håndarbejde og frem for alt, en masse middelalderhygge.

Fotos fra de mange forskellige arrangementer er her blevet samlet i samme fotoalbum.

FOTO ALBUM

Nysted Middelalderfestival, august 2012.

Korsfarerne var som traditionen byder sig draget til Nysted Middelalderfestival første weekend i august.

Vi deltog med udstillinger om våben, kirke, salgsbod og hospital, samt oversejl og flere bål steder. Der blev lavet massere af håndarbejde, som eksempelvis opfyringsvampe og garnfarvning på planter og eksotiske insekter.

På festivalen deltog medlemmerne med et opsæt om kirke domstol, ved børnenes væbnerskole, med pestdoktoren, samt ved riddershowet som bondeoprører.

FOTO ALBUM

Korsfarerdag i Middelalderlandsbyen, juli 2012.

For fjerde år i træk afholde Middelalderforeningen Korsfarerne i samarbejde med Middelalderlandsbyen i Brøndby dørene åben for en solbeskinnet Korsfarerdag.

På dagen kunne opleves foredrag, bueskydningskonkurrence, korsfarer procession og modeshow, gøgl og leg, samt det traditionelle kampshow.

FOTO ALBUM

Kalundborg som Korsridderbyen, juni & juli 2012.

Som led i at markedsføre Kalundborg som Korsridderby, deltog Korsfarerne, i samarbejde med Kalundborg Museum, i et arrangement hovedsagligt for engelske krydstogtsturister.

Til to arrangementer formidlede Korsfarerne om middelalderens danske korstog, i de områder som krydstogtet lige havde rejst igennem.

FOTO ALBUM

Pilgrims Skoletjeneste, juni 2012.

For at bistå Middelalderlandsbyen i deres undervisning af op imod hundrede sjetteklasses skoleelever, deltog Korsfarerne over tre gode dage, med foredrag om middelalderens pilgrimme og korstog.

Nonner og munkes underviste om myter, helbred og sygdom. Korsridderne underviste i dyst på styrke, mod, balance og hurtighed.

FOTO ALBUM

Københavns Middelalder Marked, maj 2012.

Som altid var Korsfarerne at finde i indgangen til Københavns Middelaldermarked i pinsen.

Udover håndarbejde, plantefarvning og madlavning over bål køkken, kunne vi, sammen med våben- og kirkeudstillingerne, i år præsenter hospitalsudstilling for første gang.

Udover lejrlivet så deltog korsfarer i det historiske slag, indslag med pestdoktoren samt indslag med vores kirkelige prosession.

FOTO ALBUM

Tårnby Middelaldermarked, maj 2012.

Middelalderforeningen Korsfarerne besøgte Taarnby Middelaldermarked som årets første flere dags marked.

Vi fik fremvist buer, pile og armbrøst, vi fik udstillet vores feltkirke og riddernes rustninger og våben, vi fik gået vores gejstlige prosession med bispens skøn sang og medlemmernes fantastiske kostumer.

FOTO ALBUM

Forårsmarked i Middelalderlandsbyen, maj 2012.

Efter nogle af medlemmerne havde gået en 14 km. pilgrimsfærd fra Amager Fælled til Brøndby, mødtes korsfarerne til Forårsmarkedet en solbeskinnet dag i Middelalderlandsbyen.

Her deltog vi som aktører, samt fik slået foreningens ny indkøbte telt op for første gang

FOTO ALBUM

Håndværksdage, vinter & forår 2011-12.

Igennem vinter og forår har Korsfarerne mødtes til håndværkslaugsdage i Middelalderlandsbyen.

Arrangementerne har været vel besøgt af korsfarerne, som alle har brugt dagende til at nørkle med egne middelalder ting og dragter, samt lavet ting og objekter til brug for vores fælles lejr og salgsbod.

FOTO ALBUM

Flere fotoalbums.
-
-
-

+ KORSFARERNE +