E-Mail
Web
Facebook
Translate
-
Middelalderforeningen Korsfarerne
-

FACEBOOK
-

FORENINGEN
Foreningens formål
Hjemmesideopdateringer

FOTOALBUM

MEDLEMMER
Organisation
Medlemmer
Bliv medlem
Støttemedlemmer

KALENDER
Arrangementer
Håndværksdage
Klub - og bestyrelsesmøder
Generalforsamling

LINKS
Middelalderlandsbyen i Brøndby
Samarbejdspartnere

KONTAKT
Kontaktinformation
Tilhørsforhold
Facebook


FOTOALBUM 2022
-
-
-
-
-

Sankt Hans Aften i Middelalderlandsbyen

Vejret var fantastisk da Korsfarerne holdte Sankt Hans fest i Middelalderlandsbyen. Inden bål og taler, præsenterede vi publikum for mjødens gyldne dråber, fremvise riddernes våben, samt afholdt et foredrag om middelalderens Sankt Hans kult.

Stor tak til Brøndby Kommune og Middelalderlandsbyens ansatte for det flotte arrangement.

FOTO ALBUM

Krigshistorisk Festival

Krigshistorisk Festival er altid en storslået oplevelse for Middelalderforeningen Korsfarerne, vi deltog som ‘middelalderen’, på en tidslinje fra romersk jernalder til koldkrigstiden. Udover at fremvise vores replikaer af våben og rustning, så havde vi også en udstilling om historiske kilder fra manuskripter og kalkmalerier, samt et indslag på scenen om middelalderens kampteknik.

Stor tak til alle som fandt vejen forbi vores udstillinger og indslag, samt til Oplevelsescenter Vestvolden for et fortræffeligt arrangement.

FOTO ALBUM

Forårsmarked i Middelalderlandsbyen

Korsfarerne deltog ved Historie Laugets Forårsmarked i Middelalderlandsbyen, dette med mjød salg, våben- og kamp, samt ‘klaske rotte’ spil.

Alt taget godt imod af de mange publikummer, som i det dejlige vejr, havde valgt at lægge vejen forbi Middelalderlandsbyen.

FOTO ALBUM

Historiske Dage i Øksnehallen

Korsfarerne deltog ved Historiske Dage i København, her blev fortalt om middelalderens militære ordner, samt fremvist replikaer af originale våben, som stammer fra korstogstiderne.

Heldigvis fik foreningens medlemmer også tid til at følge et par af de mange spændende foredrag i den velbesøgte Øksnehal, til et helt igennem et fantastisk arrangement som emmer af historie og glade besøgende.

FOTO ALBUM

Flere fotoalbums.
-
-
-
-
-

+ KORSFARERNE +