E-Mail
Web
Facebook
YouTube
Translate
-
Middelalderforeningen Korsfarerne
-

FACEBOOK
-

YOUTUBE
Foreningens YouTube kanal

FORENINGEN
Foreningens formål
Hjemmesideopdateringer

FOTOALBUM

MEDLEMMER
Organisation
Medlemmer
Bliv medlem
Støttemedlemmer

KALENDER
Arrangementer
Håndværksdage
Klub - og bestyrelsesmøder
Generalforsamling

LINKS
Middelalderlandsbyen i Brøndby
Samarbejdspartnere

KONTAKT
Kontaktinformation
Tilhørsforhold
Facebook


FOTOALBUM 2016
-
-
-

Julehygge, december 2016.

Ved julefrokosten i 2016, blev holdt fast ved korsfarernes juletraditioner.

Alle tog efter Julemarked i Middelalderlandsbyen, til flot juleudsmykket lokaler i Gentofte, hvor medlemmer havde lade sig inspirer af middelaldermad med jule tema.

Ved julefrokosten blev ellers hygget med den årlige pakkeleg, mange grin og julegodter.

FOTO ALBUM

Julemarked i Middelalderlandsbyen, december 2016.

Korsfarerne deltog selvfølgelig ved det årlige julemarked i Middelalderlandsbyen.

Vi havde to salgssteder med henholdsvis vores salgsbod og salg af varm mjød. Medlemmer deltog også bl.a. med foredrag, kampshow, våbenudstilling, samt med julesange i den gamle stavkirke.

FOTO ALBUM

Kulturnat Ballerup Kirke, oktober 2016.

For femte år i træk, deltog Middelalderforeningen Korsfarerne ved kulturnats arrangementet ved Ballerup Kirke, i år med tema om abbedissen og mystikeren Hildegard af Bingen.

Korsfarerne deltog ved at hjælpe med ringridning, vi lavede rebslagning og vi deltog ved den traditionelle middelalder messe, i den smukke kirken med de utrolig velbevaret kalkmalerier.

FOTO ALBUM

Middelaldermarked ved Ordrup Bibliotek , september 2016.

I forbindelse med GentofteNatten og en efterfølgende temauge om Kong Artur, slog Ordrup Bibliotek dørene op til et festligt middelaldermarked i Ordrup Parken.

Middelalderforeningen Korsfarerne deltog med de formidlende udstillinger om middelalderens våben og kirke, to kampopsæt, to foredrag om 'virkelighedens' Kong Artur, samt formidling om rebslagning og nålebinding.

FOTO ALBUM

Høstmarked i Middelalderlandsbyen, september 2016.

Korsfarer deltog ved Høstmarked og Fortællerfestival i Middelalderlandsbyen.

Medlemmerne havde åben i salgsbod og våbenudstilling, samtidig med der i landsbyens stavkirke var opstillet vores kirkeudstilling. Vi deltog også med håndværk og håndarbejde, blide- og bueskydning, ildgøgl, samt med foredrag om klostervæsnets oprindelse.

FOTO ALBUM

Europæisk Middelalderfestival i Horsens, august 2016.

Det var endnu engang en storslået begivenhed, da Fængslet i Horsens var baggrund for Europæisk Middelalderfestival.

Korsfarerne deltog som livvagter for borgmesteren i det enorme åbningsoptog, samt med flere opsæt i og omkring den nye middelalderkirke, som var flot indrettet i en gammel gymnastiksal.

I vores lejr blev fremvist middelalderlige våben-, hospital- og kirkeudstillinger, samtidig med at der blev brugt spændende råvarer over det opsatte bålkøkken.

FOTO ALBUM

Ringsted Middelalderfestival, august 2016.

På Ringsted Middelalderfestival var Korsfarerne tilbage på den gamle lejrplads, blandt de gamle grave ved Sct. Bendts Kirke.

Der blev formildet middelalderens kirke og våben i lejrens udstillinger, samtidig med mai i lejren kunne opleve hverdags-sysler som madlavning og håndarbejde.

Korsfarer støttede også op om de lokale opsæt, som i år omhandlende kongelige plovskatter og brodermord.

FOTO ALBUM

Nysted Middelalderfestival, august 2016.

Med udsigt til Ålholm Slot og byens gamle havnefront, kunne man, på pladsen bag voldene på årets Nysted Middelalderfestival, finde Middelalderforeningen Korsfarerne.

Udover lejrlivet kunne man se udstillinger om middelalderens våben, kirke og hospitaler. Korsfarer deltog også i et opsæt om ret og straf, det historiske kampslag, samt årets bueskydningskonkurrence.

FOTO ALBUM

Åbne Weekender - Kamp & Korstog, juli 2016.

Middelalderforeningen Korsfarerne afholdte Åben Weekends arrangement, med temaet 'Kamp & Korstog' i Middelalderlandsbyen

Publikum kunne opleve spydseminar, bueskydningskonkurrence, våbenudstilling, blide og stavslynge afskydning. Udover afholdtes foredrag , imens der også var åben for publikum på bue skydebanen og i salgsboden.

FOTO ALBUM

Middelalder Camping i Middelalderlandsbyen, juli 2016.

Middelalderforeningen Korsfarerne afholdte igen i år Middelalder Camping, imellem vores to Åben Weekend arrangementer i Middelalderlandsbyen.

Middelalderaktører mødes og dyrke deres middelalderhobbyer på helt egne præmisser, på en campingplads i de rette middelalderomgivelser.

FOTO ALBUM

Åbne Weekender - Håndarbejde & Håndværk, juli 2016.

Middelalderforeningen Korsfarerne afholdte Åben Weekends arrangement, med temaet 'Håndarbejde & Håndværk' i Middelalderlandsbyen i Brøndby.

Publikum kunne opleve arbejde med træskæring, smedning, tinstøbning, forarbejdelse af uld, gøgl og gamle lege, læderarbejde.

Udover afholdtes et foredrag om middelalderens håndværkslaug og så var der åben på bue skydebanen og i salgsboden.

FOTO ALBUM

Sankthansaften i Middelalderlandsbyen, juni 2016.

Det var en skøn aften, som sluttede med et ordentligt tordenvejr. Dette da Middelalderforeningen Korsfarerne sammen med Middelalderlandsbyens Venner, lokale foreninger og forretningsdrivende deltog til Sankthansaften i Middelalderlandsbyen.

Middelalderforeningen Korsfarerne deltog med at skabe middelalderstemning i byen, formidling ved buebanen, gøgl, samt en salgsbod.

FOTO ALBUM

Kong Menveds Marked, juni 2016.

For første gang i Middelalderforeningen Korsfarernes historie lykkes at være tilstedeværende på to middelalderfestivaler samtidig. Det skete da Middelalderforeningen Korsfarernes jyske afdeling var på besøg til Kong Menveds Marked, i smukke omgivelser nær Kalø slotsruin, samtidig med resten af middelalderforeningen var til et andet marked ved Esrum Kloster.

Middelalderforeningen Korsfarerne deltog til Kong Menveds Marked med med handlesbod, våbenudstilling, plantefarvning og med massere af middelalder atmosfære i den pænt opsatte lejr.

FOTO ALBUM

Esrum Middelalderdage, juni 2016.

Middelalderforeningen Korsfarerne var draget med alskens håndværk, håndarbejde og sysler, til Esrum Middelalderdage. Vejret og stemningen var helt i top i de smukke omgivelser på engen foran de gamle klosterbygninger.

Foreningen stod for at formidle plantefarvning, lædersyning, tinstøbning, rebslagning, forarbejdelse af uld, samt nitning af ringbrynje. Udover havde vi vores åbne udstillinger hospital og kirke med i lejren.

FOTO ALBUM

Københavns Middelalder Marked, maj 2016.

Middelalderforeningen Korsfarerne deltog som altid ved det stort opsatte marked i Valbyparken.

Her fandt man bl.a. foreningens medlemmer i indgangen, med madformidling på det nye bålkøkken, i kamp ved det store middelalder slag, ved kirkelige processioner igennem pladsen, samt ved alle vores åbne lejr udstillinger om hospital, salg, kirke og våben.

FOTO ALBUM

Forårsmarked i Middelalderlandsbyen, maj 2016.

Middelalderforeningen Korsfarerne formidlede med våben- & rustningsudstilling, rebslagning, salgsbod, kampshow, gøgl, madformidling, etc.

Dette da vi traditionelt fik skudt sæsonen i gang til et særdeles solbeskinnet og velbesøgt Forårsmarked Middelalderlandsbyen.

FOTO ALBUM

Fastelavn i Middelalderlandsbyen, februar 2016.

Med tøndeslagning og fastelavnsboller afholdte Middelalderlandsbyen fastelavns fest. Korsfarerne deltog med bl.a tinstøbning, våbenfremvisning og middelalderhygge blandt fantasifulde udklædninger.

Efter fastelavns arrangementet afholdte middelalderforeningen sin årlige generalforsamling.

FOTO ALBUM

Håndværksdage, vinter & forår 2015-16.

Til årets vinter og forårets ordinære og ekstraordinære håndværksarrangementer, her har medlemmerne fået lavet mange nørklerier og praktiske ting.

Her kan nævnes teltposer, telt hylder i containeren, korstogsflag og ikke mindst en ny bål ø.

FOTO ALBUM

- Flere fotoalbums.
-
-
-

+ KORSFARERNE +